Amazon’s Blink-uitverkoop: voordelige huisbeveiliging voor slimme woningen

Amazon’s Blink-uitverkoop: voordelige huisbeveiliging voor slimme woningen

12 February 2024 Off By Abdel Malek El Hasnaoui

Amazon verrast consumenten opnieuw met een verleidelijke verkoopactie op producten van Blink – bekend als het betaalbare alternatief voor Ring-camera’s. Voor huiseigenaren die hun huis met slimme beveiligingscamera’s wensen te voorzien zonder de bank te breken, biedt deze uitverkoop een perfecte kans.

Een samenvatting van het aanbod laat zien dat je de Blink Video Deurbel al voor slechts $35 kunt bemachtigen. Deze deurbel werkt op batterijen en laat zich gemakkelijk installeren, daar er geen kabels nodig zijn. Bovendien heeft het een 1080p resolutie en bewegingsdetectie, en met de Sync Module 2 kun je beeldmateriaal lokaal opslaan. De module is ook in deze uitverkoop en kost eveneens $35.

Voor degenen die op zoek zijn naar een uitgebreide set kunnen profiteren van de bundelaanbiedingen. Bijvoorbeeld, een bundel inclusief de Blink Video Deurbel en twee vierde-generatie Blink Outdoor camera’s is momenteel beschikbaar voor $138, wat een fikse korting is van de originele prijs van $240.

Wie zijn eigendom met nog meer zichtbaarheid wil beschermen, kan kiezen voor de derde-generatie Blink Floodlight camera. Deze biedt niet alleen een 1080p beeldkwaliteit, maar ook tweewegaudio communicatie en krachtige schijnwerpers van 700 lumen. De Floodlight camera is geheel draadloos en functioneert op D-cell batterijen. De bundel met de Video Deurbel is nu te koop voor $125, omlaag van $150.

Door het gehele verkoopaanbod van Amazon te onderzoeken, kun je meer kortingen en bundels vinden die aansluiten bij de behoeften van jouw huis. En mocht Blink niet aan jouw voorkeuren voldoen, dan biedt een rondkijkje in de verzameling van smart home deals van CNET wellicht uitkomst met alternatieve opties.

FAQ: Amazon Blink Verkoopactie

Wat is Blink en hoe verhoudt het zich tot Ring-camera’s?
Blink is een bedrijf dat betaalbare slimme beveiligingscamera’s maakt, vaak beschouwd als een goedkoper alternatief voor Ring-camera’s.

Wat zijn de kenmerken van de Blink Video Deurbel in de uitverkoop?
De Blink Video Deurbel heeft een 1080p resolutie, werkt op batterijen, vereist geen kabels voor installatie, en beschikt over bewegingsdetectie. Er is ook een optie voor lokale opslag van beeldmateriaal met de Sync Module 2.

Wat is de prijs van de Blink Video Deurbel tijdens deze actie?
De Blink Video Deurbel is te koop voor $35.

Wat kost de Sync Module 2 tijdens de uitverkoop?
De Sync Module 2 is ook te koop voor $35.

Wat zijn de voordelen van de Blink bundelaanbiedingen?
Bundelaanbiedingen geven een grotere korting en bieden een uitgebreide set van producten om je huis te voorzien van slimme beveiliging.

Hoeveel kost de bundel met de Blink Video Deurbel en twee Blink Outdoor camera’s?
Deze is nu te koop voor $138, oorspronkelijk geprijsd op $240.

Wat zijn de specificaties van de Blink Floodlight camera?
De derde-generatie Blink Floodlight camera biedt 1080p beeldkwaliteit, tweewegaudio communicatie, en 700 lumen schijnwerpers. Hij is draadloos en werkt op D-cell batterijen.

Hoeveel kost de bundel met de Blink Floodlight camera en Video Deurbel?
Deze wordt tijdens de uitverkoop aangeboden voor $125, een daling van de oorspronkelijke prijs van $150.

Waar kan ik alternatieven vinden voor Blink-producten?
Je kunt alternatieve slimme home beveiligingsproducten vinden in de verzameling smart home deals van CNET.

Gerelateerde Links:
Voor meer informatie over slimme beveiligingscamera’s en verkoopacties kun je de volgende hoofddomeinen bezoeken:
Amazon
Blink
CNET