ClareVision Smart Video Doorbell: Innovatie Zonder Abonnement

ClareVision Smart Video Doorbell: Innovatie Zonder Abonnement

10 February 2024 Off By Daniël Boissevain

Samenvatting: Snap One lanceert de ClareVision Smart Video Doorbell, een product dat voldoet aan de NDAA-standaarden en biedt een abonnementsvrije beveiligingsoplossing voor 24-uurs monitoring van activiteiten bij de voordeur.

Snap One, een bedrijf uit Charlotte in North Carolina, verrijkt de beveiligingstechnologiemarkt met een innovatief nieuw product: de ClareVision Smart Video Doorbell. Deze slimme videodeurbel, die geen maandelijkse abonnementskosten met zich meebrengt, biedt gebruikers een compleet autonome oplossing voor het bewaken van hun voordeur. Het apparaat is bijzonder gebruiksvriendelijk voor zowel individuele klanten als productiebouwers die op zoek zijn naar eenvoudige installatieopties.

De ClareVision Smart Video Doorbell is niet alleen op zichzelf staand te gebruiken, maar kan ook worden geïntegreerd in het ClareOne slimme huis-systeem via een ClareOne Smart Panel. Wat de videokwaliteit betreft, garandeert de deurbel 1080p video-opnames en past het kunstmatige intelligentie toe voor slimme analyse. Daarnaast beschikt de deurbel over een tweewegspraaksysteem en Wi-Fi-connectiviteit op zowel de 2.4GHz als 5GHz banden.

Interessant is dat het apparaat livebeelden kan doorsturen naar zowel de ClareOne Wireless Security en Smart Home Panel of de ClareVision app. Snap One heeft ook de integratie met de Control4 beheerder voor thuisautomatisering van SnapOne mogelijk gemaakt.

De slimme videodeurbel heeft een interne opslag van 16GB op een microSD-kaart voor het opnemen van beelden, die gebruikers kunnen uitbreiden tot 512GB. De installatie wordt vergemakkelijkt door het feit dat de deurbel aangesloten kan worden op de bestaande laagspanningsbedrading van een deurbel.

Clint Choate, de senior director van de beveiligingsmarkt voor Snap One, benadrukt het gebruiksgemak en de krachtige faciliteiten van dit product, en het feit dat het tot stand is gekomen door directe feedback van partnerinstallateurs. Dit uit zich in een simplistisch ontwerp en gemakkelijke connectiviteitskenmerken die de installatie vergemakkelijken.

Om de veelzijdigheid van installatie te waarborgen, wordt de Clare Smart Video Doorbell geleverd met deurbelplaten in wit, zwart en satijn nikkel, alsook met steunmuurbeugels en hoekbeugels. Het doel van Snap One is om een kwalitatief hoogwaardig en geïntegreerd veiligheidssysteem aan te bieden zonder maandelijks terugkerende kosten.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wat is de ClareVision Smart Video Doorbell?
De ClareVision Smart Video Doorbell is een slimme videodeurbel ontworpen door Snap One. Het product is bedoeld voor 24-uurs monitoring van activiteiten bij de voordeur en vereist geen maandelijks abonnement.

Hoe werkt de ClareVision Smart Video Doorbell?
De deurbel kan autonoom worden gebruikt of geïntegreerd worden in het ClareOne slimme huis-systeem. Het biedt 1080p video-opnames, slimme analyse met AI, tweewegspraaksysteem en Wi-Fi-connectiviteit.

Wat voor opslag heeft de ClareVision videodeurbel?
Het apparaat komt met 16GB interne opslag op een microSD-kaart, de gebruiker kan dit eventueel uitbreiden tot 512GB.

Wat zijn de voordelen van de ClareVision Smart Video Doorbell voor installateurs?
Het product biedt een simplistisch ontwerp met gebruiksvriendelijke connectiviteitskenmerken, wat de installatie vergemakkelijkt. Het kan ook worden aangesloten op bestaande laagspanningsbedrading van een deurbel.

Kan de ClareVision Smart Video Doorbell geïntegreerd worden met andere systemen?
Ja, de deurbel kan beelden doorsturen naar de ClareOne Wireless Security en Smart Home Panel of de ClareVision app. Daarnaast is integratie met het Control4 thuisautomatiseringssysteem mogelijk.

Wordt er installatieaccessoires meegeleverd?
Ja, de Clare Smart Video Doorbell komt met deurbelplaten in diverse kleuren en steunmuurbeugels alsook hoekbeugels.

Hoe is de feedback van partnerinstallateurs verwerkt in de ClareVision Smart Video Doorbell?
Het productontwerp en de functies zijn tot stand gekomen door directe feedback van partnerinstallateurs, wat geresulteerd heeft in een product dat eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk is.

Wat is de NDAA?
De NDAA staat voor National Defense Authorization Act, Amerikaanse wetgeving die onder meer regelt welke elektronische producten gebruikt mogen worden in verband met nationale veiligheid. De ClareVision Smart Video Doorbell voldoet aan deze standaarden.

Aanbevolen gerelateerde links:
Voor meer informatie over Slimme Huis-systemen, kunt u de volgende link bezoeken:
Clare Controls

Voor informatie over thuisautomatiseringssystemen, raadpleeg:
Control4

Voor het volledige assortiment van Snap One producten, zie:
Snap One