Holomarq introduceert Holotag voor Apple’s ‘Find My’-netwerk

Holomarq introduceert Holotag voor Apple’s ‘Find My’-netwerk

11 February 2024 Off By Wouter Godijn

Samenvatting: Na hun eerste Thread-enabled slot, heeft Holomarq zich verder op de markt van beveiliging en slimme technologie gestort met de introductie van de Holotag. Deze slimme sleutelhanger is specifiek ontworpen voor compatibiliteit met Apple’s ‘Find My’-app, zodat gebruikers allerlei persoonlijke bezittingen – van sleutels tot huisdieren – gemakkelijk kunnen traceren.

Holomarq, bekend van het lanceren van de eerste Thread-ondersteunde deurslot vorige zomer, breidt nu haar assortiment uit met beveiligingsproducten voor thuis en onderweg. Hun nieuwste innovatie, de Holotag, is een verstandige keuze voor wie graag belangrijke voorwerpen of zelfs huisdieren in het oog houdt. Dit apparaatje helpt bij het terugvinden van bijvoorbeeld verloren sleutels, portemonnees, of bagage op reis.

Het slimme design van de Holotag maakt het gebruiksvriendelijk: deze is standaard voorzien van een sleutelring en hoeft dus niet in een afzonderlijke houder geplaatst te worden. Bovendien werkt de tag met een CR2032-knoopcelbatterij, gelijk aan die van Apple’s eigen Airtags, en beschikt het over een luidspreker die luider is dan concurrenten.

Ondanks het ontbreken van Apple’s Ultra Wideband feature voor zeer nauwkeurige locatiebepaling, kan de Holotag toch eenvoudig getraceerd worden met de Find My-app, welke exclusief beschikbaar is voor Apple gebruikers.

De Holotag is niet alleen een zoekapparaat, maar kan ook integreren met Siri Shortcuts, afhankelijk van bijvoorbeeld de locatie waar je je bevindt. Met opties in zowel zwart als wit, en verkrijgbaar in verschillende pakketten – enkel, dubbel, of een vierpack – biedt Holomarq een flexibele oplossing voor het beveiligen van je bezittingen. Prijzen beginnen bij US$12.99, waarbij kortingen beschikbaar zijn bij de aanschaf van meerdere Holotags.

FAQ Sectie in het Nederlands:

Wat is de Holotag en waarvoor wordt het gebruikt?
De Holotag is een slimme sleutelhanger ontworpen voor gebruik met Apple’s ‘Find My’-app. Het helpt gebruikers bij het traceren van persoonlijke bezittingen, zoals sleutels, huisdieren, portemonnees en bagage.

Hoe werkt de Holotag?
De Holotag kan eenvoudig getraceerd worden met de Find My-app van Apple en is voorzien van een CR2032-knoopcelbatterij. Het beschikt ook over een luidspreker voor geluidssignalen bij het traceren van verloren voorwerpen.

Is de Holotag compatibel met andere apparaten of alleen met Apple producten?
De Holotag is specifiek ontworpen voor compatibiliteit met Apple’s ‘Find My’-app en is dus exclusief beschikbaar voor Apple gebruikers.

Wat zijn de kenmerken van de Holotag?
De Holotag heeft een sleutelring voor gemakkelijk gebruik, een luidspreker die harder is dan die van concurrenten en is verkrijgbaar in anders kleuren en pakketten. Daarnaast kan het integreren met Siri Shortcuts.

Wat kost een Holotag?
De prijzen voor de Holotag beginnen bij US$12.99, met kortingen bij de aanschaf van meerdere Holotags.

Zijn er verschillende kleuren en pakketten beschikbaar van de Holotag?
Ja, de Holotag is verkrijgbaar in het zwart en wit, en je kunt kiezen tussen enkele, dubbele of een vierpack opties.

Belangrijkste Termen:

Thread-enabled slot: Een deurslot dat gebruik maakt van de Thread-technologie voor slimme verbindingen binnen huisautomatisering.
CR2032-knoopcelbatterij: Een veel gebruikte batterijtype in kleine elektronische apparaten.
Ultra Wideband (UWB): Een technologie voor het draadloos verzenden van data met een zeer hoge nauwkeurigheid voor locatiebepaling.
Siri Shortcuts: Een functie op Apple-apparaten waarbij gebruikers gepersonaliseerde spraakcommando’s kunnen instellen.

Gerelateerde Links:
– Voor meer informatie over de Thread-technologie: Thread Group
– Meer details over Apple’s ‘Find My’-netwerk: Apple
– Voor informatie over batterijen en hun gebruik in elektronische apparaten: Energizer (Als dit de fabrikant is van de genoemde batterijen).

Let op: Link naar de hoofddomeinen zijn alleen toegevoegd als ze accuraat en geldig waren ten tijde van de kennis cutoff datum.