Kaartverkoop Copa América 2024: Wat u moet weten

Kaartverkoop Copa América 2024: Wat u moet weten

31 January 2024 Off By Karel Glastra van Loon

De Copa América, een van de meest prestigieuze voetbaltoernooien ter wereld, komt deze zomer naar de Verenigde Staten. Fans die de actie live willen meemaken, kunnen hun tickets verwachten tegen het einde van februari, volgens een officiële bron van CONMEBOL. Hoewel de exacte datum nog niet is vastgesteld, kan de kaartverkoop zich uitstrekken tot begin maart.

In tegenstelling tot de FIFA Wereldbeker, waarbij alle tickets via één systeem worden verkocht, zal de kaartverkoop voor de Copa América plaatsvinden via de voorkeurspartners van elke locatie. Dit betekent dat tickets voor wedstrijden beschikbaar zullen zijn voor aankoop via Ticketmaster of SeatGeek, afhankelijk van waar de wedstrijd wordt gehouden.

Bijvoorbeeld, voor wedstrijden in het AT&T Stadium in Arlington en het Q2 Stadium in Austin, kunnen fans hun tickets kopen via SeatGeek. Voor wedstrijden in het Mercedes-Benz Stadium in Atlanta en het Bank of America Stadium in Charlotte, zal Ticketmaster de ticketverkoop verzorgen.

Veelgestelde vragen

Wanneer gaan de tickets voor de Copa América 2024 in de verkoop?

De tickets zouden tegen het einde van februari beschikbaar moeten zijn voor het publiek, hoewel de exacte datum nog niet is vastgesteld.

Waar kan ik tickets kopen voor de Copa América 2024?

Tickets zullen beschikbaar zijn via de voorkeurspartners van elke locatie. Dit betekent dat tickets voor wedstrijden beschikbaar zullen zijn voor aankoop via Ticketmaster of SeatGeek, afhankelijk van waar de wedstrijd wordt gehouden.

Verklarende woordenlijst

Copa América: Dit is het oudste nog bestaande internationale voetbaltoernooi ter wereld. Het wordt georganiseerd door CONMEBOL, de Zuid-Amerikaanse voetbalconfederatie, en omvat teams uit Zuid-Amerika en gastteams uit andere delen van de wereld.

CONMEBOL: De Zuid-Amerikaanse voetbalconfederatie. Het is een van de zes continentale confederaties van de FIFA.

Ticketmaster en SeatGeek: Dit zijn ticketverkoopplatforms die worden gebruikt door veel sport- en entertainmentlocaties om tickets te verkopen aan het publiek.