Nieuwe Focus voor Wereldwijde Smart Home Technologie Evenementen in 2024

Nieuwe Focus voor Wereldwijde Smart Home Technologie Evenementen in 2024

12 February 2024 Off By Damiano Schet

Samenvatting: De CEDIA Tech + Business Summits maken zich op voor 19 vernieuwde wereldwijde evenementen in 2024. Onder de noemer “The Tech You Need, The Business You Want” bieden deze bijeenkomsten een combinatie van technologische training en zakelijke ontwikkeling, gericht op succes binnen de slimme huis technologie industrie.

De CEDIA Tech + Business Summits, voorheen bekend als de CEDIA Tech Summits, worden in 2024 opnieuw gelanceerd met een reeks van 19 evenementen wereldwijd. Deze evenementen, gericht op de slimme huis technologie industrie, zullen professionals uit verschillende vakgebieden samenbrengen voor onderwijs en netwerkmogelijkheden.

Elke summit biedt sessies geleid door experts uit de branche, zoals de doorgewinterde CI-industrie veteraan Matt Bernath en financieel adviseur Leslie Shiner. Deze sessies beslaan een scala aan onderwerpen rondom technologie en zaken die de aanwezigen voorzien van praktische werktuigen.

Netwerken speelt een essentiële rol op deze summits, waar zowel gevestigde bedrijfseigenaren als ambitieuze nieuwkomers de kans krijgen om te connecteren en ervaringen uit te wisselen. Op geselecteerde evenementen zullen winnaars van de CEDIA Smart Home Awards exclusieve inzichten delen.

Verder krijgen bezoekers de kans om zich te verdiepen in de nieuwste technologische trends en te netwerken met belangrijke spelers uit de industrie. Dit bevordert niet alleen kennisontwikkeling maar ook het sluiten van waardevolle partnerschappen.

De evenementen zijn verspreid over meerdere maanden en locaties, waaronder Orange County, Bristol en Bangalore, en strekken zich uit van maart tot december. Door deze spreiding wordt het mogelijk gemaakt voor een breed publiek om deel te nemen.

Volgens Daryl Friedman, de globale president en CEO van CEDIA, streeft de organisatie ernaar om evenementen te bieden die zowel zinvol zijn als toegankelijk voor professionals op elk niveau van hun carrière.

Voor meer informatie en registratie kunnen geïnteresseerden terecht op de CEDIA-website om hun plek voor een van de summits te reserveren.

Veelgestelde Vragen (FAQ) over CEDIA Tech + Business Summits 2024

Wat zijn de CEDIA Tech + Business Summits?
De CEDIA Tech + Business Summits zijn evenementen gericht op het bieden van technologische training en zakelijke ontwikkeling binnen de slimme huis technologie industrie. Ze vervangen de voormalige CEDIA Tech Summits en zullen in 2024 wereldwijd 19 vernieuwde evenementen organiseren.

Wie leiden de sessies tijdens deze summits?
De sessies worden geleid door experts uit de branche, waaronder CI-industrie veteraan Matt Bernath en financieel adviseur Leslie Shiner.

Welke onderwerpen worden er behandeld tijdens de summits?
De onderwerpen omvatten een scala aan technologische en zakelijke kwesties die relevant zijn voor de slimme huis technologie industrie en zijn ontworpen om deelnemers te voorzien van praktische tools.

Wat is het belang van netwerken bij de summits?
Netwerken is een essentieel onderdeel van de summits waarbij deelnemers kunnen connecteren en ervaringen kunnen uitwisselen met gevestigde bedrijfseigenaren en ambitieuze nieuwkomers.

Zullen er spekers zijn die winnaars zijn van de CEDIA Smart Home Awards?
Ja, op geselecteerde evenementen zullen winnaars van de CEDIA Smart Home Awards exclusieve inzichten delen.

Wanneer en waar vinden de CEDIA Tech + Business Summits plaats?
De summits vinden plaats op verschillende locaties wereldwijd, zoals Orange County, Bristol en Bangalore, en lopen van maart tot december.

Zijn de summits toegankelijk voor professionals op elk niveau?
Ja, volgens Daryl Friedman, globale president en CEO van CEDIA, zijn de evenementen bedoeld om toegankelijk te zijn voor professionals op elk niveau van hun carrière.

Hoe kan ik meer informatie vinden of me registreren voor een summit?
Voor meer informatie en registratie kun je de CEDIA-website bezoeken om je plek te reserveren.

Suggesties voor gerelateerde links
Voor meer informatie over de slimme huis technologie industrie en de CEDIA Tech + Business Summits, kunt u de hoofddomein bezoeken:
CEDIA