Nieuwe Ring Indoor Cam in de aanbieding bij Amazon

Nieuwe Ring Indoor Cam in de aanbieding bij Amazon

10 February 2024 Off By Damiano Schet

Samenvatting: Amazon heeft een uitgebreide verkoopactie gelanceerd voor hun Ring smart home producten, inclusief camera’s en bundels. Hoogtepunt is de aanbieding van de Ring Indoor Cam (2e generatie) voor slechts $39.99, een significante verlaging van de gebruikelijke prijs.

Amazon heeft recentelijk de Ring Battery Doorbell Pro onthuld en viert dit door een grote verkoop van Ring smart home producten aan te bieden. Ondanks dat de nieuwe deurbel veel aandacht krijgt, zijn er ook aantrekkelijke aanbiedingen voor andere producten in het assortiment. De Ring Indoor Cam (2e generatie) is nu verkrijgbaar voor een speciale prijs van $39.99, inclusief verzendkosten, wat 33% korting is ten opzichte van de normale prijs van $60. Hoewel er rond de feestdagen nog betere aanbiedingen waren, is dit een van de laagste prijzen die sinds de lancering in het voorjaar van 2023 is waargenomen. De camera is beschikbaar in zowel zwart als wit en maakt deel uit van een groter aanbod van afgeprijsde Ring producten.

De Ring Indoor Cam (2e generatie) biedt dag en nacht toezicht op je huis, met live beelden en kleurennachtzicht naar het smart device naar keuze. Andere kenmerken zijn real-time alerts bij bewegingsdetectie, een handmatige privacykap, een draaibare montagesteun en ondersteuning voor Alexa om “gepersonaliseerde meldingen van Echo Dot te ontvangen, video te starten met Echo Show, en handsfree thuismonitoring met geselecteerde Alexa-enabled apparaten te genieten.”

Naast de Ring Indoor Cam zijn er nog meer Amazon Ring smart home deals beschikbaar, waaronder aanbiedingen voor Echo-smartspeakers, de nieuwe zweetbestendige Echo Buds met Alexa, Amazon Echo Show 15 en de Valentijnsdag Fire TV-deals. Deze deals zijn te vinden via de gespecialiseerde verkooppagina van Amazon.

Veelgestelde Vragen (FAQ) over de Verkoopactie van Ring Smart Home Producten door Amazon

Wat is de huidige aanbieding voor de Ring Indoor Cam (2e generatie)?
De Ring Indoor Cam (2e generatie) is momenteel verkrijgbaar voor $39.99, wat een korting van 33% inhoudt ten opzichte van de standaardprijs van $60.

Is er alleen korting op de Ring Indoor Cam?
Nee, naast de Ring Indoor Cam (2e generatie) zijn er aanbiedingen voor een scala aan Ring smart home producten, waaronder Echo-smartspeakers, Echo Buds, Amazon Echo Show 15, en Fire TV.

Wat zijn de kenmerken van de Ring Indoor Cam (2e generatie)?
De Ring Indoor Cam biedt 24/7 toezicht, heeft livebeeld, kleurennachtzicht, real-time bewegingsmeldingen, een handmatige privacykap, een draaibare montagesteun, en Alexa-ondersteuning voor gepersonaliseerde huisbewaking en meldingen.

Kun je de kleur kiezen van de Ring Indoor Cam die je koopt?
Ja, de Ring Indoor Cam is verkrijgbaar in zwart en wit.

Hoe kan ik deze aanbiedingen vinden?
De aanbiedingen zijn te vinden op de gespecialiseerde verkooppagina van Amazon voor Ring smart home producten.

Wat is de Ring Battery Doorbell Pro?
De Ring Battery Doorbell Pro is een nieuw smart home product van Amazon, een deurbel die onlangs is onthuld.

Wat zijn de mogelijkheden van de Echo Buds?
De nieuwe Echo Buds zijn zweetbestendige in-ear headphones met Alexa, waarmee je handsfree toegang hebt tot verschillende functies zoals muziek afspelen en slimme huisbesturing.

Biedt de Ring Indoor Cam (2e generatie) ook integratie met andere smart devices?
Ja, de camera ondersteunt integratie met geselecteerde Alexa-enabled apparaten, zoals de Echo Dot en Echo Show, voor handsfree thuismonitoring.

Sleuteltermen en Begrippen

Smart Home: Een huis uitgerust met verlichting, verwarming en elektronische apparaten die op afstand kunnen worden bediend via een smartphone of ander netwerkapparaat.
Real-time alerts: Onmiddellijke meldingen die worden ontvangen wanneer er een gebeurtenis wordt gedetecteerd door het apparaat.
Privacykap: Een fysieke afdekking voor een camera die de lens bedekt om de privacy te garanderen wanneer deze niet in gebruik is.
Alexa: De virtuele assistent technologie van Amazon die stemcommando’s en interactie met smart devices mogelijk maakt.

Suggesties voor Gerelateerde Links
Als aanvullende bronnen zouden bezoekers kunnen zoeken naar de hoofddomeinen van producten en bedrijven die worden genoemd in het artikel, zoals:
Amazon
Alexa Voice Service
Ring

Let op dat de hierboven gegeven URL’s correct en actueel zijn gebaseerd op de informatie die beschikbaar is tot de kennisdatum van maart 2023.