Nieuwe Slimme Slottechnologie Ontworpen voor Bestaande Deuren

Nieuwe Slimme Slottechnologie Ontworpen voor Bestaande Deuren

12 February 2024 Off By Wouter Godijn

Abode Systems heeft een innovatieve oplossing geïntroduceerd voor huiseigenaren die hun bestaande sloten willen upgraden zonder ingrijpende wijzigingen: de Abode Lock. Dit nieuwe apparaat tovert een traditionele deadbolt om in een slim mechanisme dat gemakkelijk integreert in de slimme huisinfrastructuur van Abode.

De Abode Lock valt op door zijn compatibiliteit met standaard deadbolts en de Wifi-connectiviteit. Het retrofitsysteem zorgt ervoor dat bewoners niet hun hele deurhardware hoeven te vervangen. Belangrijk is ook dat geen nieuwe sleutels nodig zijn en het uiterlijk van de deur aan de buitenzijde exact hetzelfde blijft. Installatie wordt rechtstreeks via de Abode App begeleid, die via Bluetooth met het slot verbindt en zichzelf update zodra het met een Wi-Fi netwerk is verbonden.

De set, bestaande uit het slot en het toetsenbord, wordt op de markt gebracht voor een adviesprijs van $129,99. Het toetsenbord verbindt via Bluetooth en laat eigenaren de deur openen met een PIN-code of vingerafdruk, wat voor extra beveiliging zorgt. Het slot is uitgerust met een robuuste 4,000 mAh oplaadbare lithium-ion batterij, die tot wel 12 maanden mee gaat, en via de Abode app krijgen gebruikers een melding bij een lage batterijspanning.

Het slot kan tot 50 vingerafdrukregistraties en persoonlijke PIN-codes voor 10 gebruikers onthouden. Ook gasten kunnen voor eenmalig gebruik PIN-codes krijgen, of PIN-codes die slechts gedurende een geplande periode actief zijn.

Als zelfstandige unit biedt de Abode Lock via de app onder meer de mogelijkheid tot het op afstand vergrendelen of ontgrendelen van de deur, of een auto-vergrendelfunctie die de deur sluit na een ingestelde tijd. Als onderdeel van een groter Abode-systeem kunnen gebruikers geavanceerdere automatiseringsschema’s en geolocatievoorzieningen gebruiken die de deur automatisch ontgrendelen of vergrendelen, afhankelijk van de locatie van de gebruiker.

De Abode Lock is nu beschikbaar, en voor meer informatie over het product is de website van Abode Systems te raadplegen. Dit slimme slot biedt een modern, beveiligd en gebruiksvriendelijk systeem dat een waardevolle toevoeging is aan de veiligheid en het comfort van een slim huis.

Veelgestelde Vragen Over Abode Lock

Wat is de Abode Lock?
De Abode Lock is een innovatief apparaat dat een traditionele deadbolt omvormt tot een slim slot dat onderdeel kan worden van een slimme huisinfrastructuur.

Hoe werkt de installatie van de Abode Lock?
De installatie verloopt via de Abode App, die via Bluetooth met het slot verbindt en installatie-instructies biedt. Eenmaal verbonden met Wi-Fi, kan het slot zichzelf updaten.

Moet ik nieuwe sleutels laten maken voor de Abode Lock?
Nee, bestaande sleutels kunnen nog steeds gebruikt worden en het uiterlijk van de deur verandert niet aan de buitenkant.

Wat kost de Abode Lock?
De adviesprijs voor de Abode Lock set, inclusief slot en toetsenbord, is $129,99.

Hoe open ik de deur met de Abode Lock?
De deur kan geopend worden met een PIN-code of vingerafdruk via het toetsenbord, dat via Bluetooth verbonden is.

Hoe lang gaat de batterij van het Abode Lock mee?
De batterij is een 4,000 mAh oplaadbare lithium-ion batterij die tot wel 12 maanden meegaat.

Kunnen er gasten gebruik maken van de Abode Lock?
Ja, voor gasten kunnen eenmalige PIN-codes worden ingesteld of PIN-codes die slechts gedurende een bepaalde periode actief zijn.

Kan ik de Abode Lock op afstand bedienen?
Ja, de Abode Lock laat je de deur op afstand vergrendelen of ontgrendelen via de app en biedt ook automatische vergrendelingsfuncties.

Waar kan ik meer informatie vinden over de Abode Lock?
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Abode Systems.

Definities

Deadbolt: Een type slot dat gebruikt wordt als extra beveiliging op deuren, wordt bediend met een sleutel of knop zonder een veermechanisme.
Wifi-connectiviteit: De mogelijkheid om via een draadloos netwerk met andere apparaten of het internet te verbinden.
Retrofitsysteem: Een systeem dat is ontworpen om te worden toegepast op bestaande installaties, zonder dat volledige vervanging nodig is.
Bluetooth: Een draadloze technologie voor het uitwisselen van gegevens over korte afstanden.
Lithium-ion batterij: Een type oplaadbare batterij die veel gebruikt wordt in draagbare elektronica.
App: Afkorting voor applicatie, een softwareprogramma dat op mobiele apparaten draait.
Geolocatievoorzieningen: Diensten die de fysieke locatie van een gebruiker gebruiken om functies of informatie op het apparaat aan te sturen.

Gerelateerde Link
Voor meer informatie over slimme huisoplossingen, bezoek de hoofddomeinpagina van Abode Systems: Abode Systems.