Significante korting op Blink Video Deurbel

Significante korting op Blink Video Deurbel

9 February 2024 Off By Damiano Schet

Amazon biedt vandaag een opmerkelijke korting op de Blink Video Deurbel, met prijzen die dalen tot $34.99 inclusief verzendkosten. Normaal gesproken gaat dit product over de toonbank voor $45 tot $60, wat de aanbieding tot 42% korting maakt. Dit komt overeen met de op een na laagste prijs ooit geregistreerd voor het product, die slechts tijdens een korte vakantieperiode onderboden is met een prijs van $30. De Blink Video Deurbel, die zowel bedraad als draadloos kan worden geïnstalleerd, bereikt zijn volle potentie als hij wordt verbonden met de Blink Sync Module. Deze bundel is ook in de aanbieding voor $44.99, een korting van 36%, wat een nieuwe historisch lage prijs betekent voor de complete set.

Samengevat biedt de Blink Video Deurbel een 1080p HD-video van je voordeur, zowel overdag als ‘s nachts met infrarood nachtzicht, en tweeweg-audio. De installatie is eenvoudig en snel dankzij de twee meegeleverde AA-lithiumbatterijen en een wifi-verbinding via de app.

Naast het beantwoorden van de deur via je smartphone, biedt de Blink Video Deurbel lange batterijduur, aangepaste meldingen, privacy-instellingen en meer. Je kan kiezen voor het opslaan en delen van videoclips via een cloud met een gratis proefperiode van 30 dagen of lokaal via een USB-station gekoppeld aan de Sync Module 2 (apart verkrijgbaar).

Het product werkt ook naadloos samen met Alexa; gebruikers kunnen Alexa vragen om de voordeur te beantwoorden of om livebeeld en tweeweg-audio te activeren. Vergeet niet meer Blink smart home aanbiedingen te bekijken en abonneer je op de 9to5Toys YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s en reviews.

Veelgestelde Vragen over de Blink Video Deurbel

Wat zijn de kenmerken van de Blink Video Deurbel?
De Blink Video Deurbel biedt 1080p HD-video, infrarood nachtzicht en tweeweg-audio voor communicatie via je smartphone. Het kan bedraad of draadloos geïnstalleerd worden en faciliteert gemakkelijke installatie met AA-lithiumbatterijen en wifi-connectiviteit via een app.

Hoeveel korting krijg ik op de Blink Video Deurbel en de bundel met de Sync Module?
De Blink Video Deurbel is momenteel in de aanbieding voor $34.99, wat een korting van maximaal 42% kan zijn. De bundel met de Blink Sync Module is te koop voor $44.99, wat een korting van 36% betekent en de laagste prijs ooit voor deze set.

Wat zijn de opslagmogelijkheden voor video’s van de Blink Video Deurbel?
Je kunt kiezen voor cloudopslag met een gratis proefperiode van 30 dagen of voor lokale opslag via een USB-station gekoppeld aan de Sync Module 2, die apart verkrijgbaar is.

Kan ik de Blink Video Deurbel met Amazon Alexa gebruiken?
Ja, de deurbel werkt naadloos samen met Amazon Alexa, waardoor je Alexa kunt vragen om te reageren of live video en audio van de voordeur te activeren.

Wat kun je me vertellen over de batterijduur en meldingen?
De Blink Video Deurbel biedt een lange batterijduur en gebruikers kunnen aangepaste meldingen instellen voor bewegingsdetectie en daarnaast zijn er privacy-instellingen beschikbaar.

Begrippenlijst
1080p HD-video: Een hoge resolutie voor beeldkwaliteit van video’s.
Infrarood nachtzicht: Technologie die het mogelijk maakt om ook in het donker heldere video’s te maken.
Tweeweg-audio: Mogelijkheid om via de camera te communiceren naar beide richtingen.
Sync Module: Een apparaat dat de Blink Deurbel verbindt met andere apparaten en extra functionaliteiten biedt, zoals lokale videoupslag.
Cloudopslag: Een service waarmee video’s op servers op het internet worden opgeslagen.
Lokale opslag: Opslag van video’s op een fysiek apparaat in de buurt van de camera, zoals een USB-station.

Gerelateerde Links
Voor meer informatie over de Blink Video Deurbel, bezoek de Amazon website: Blink Video Deurbel bij Amazon. Gelieve er rekening mee te houden dat aanbiedingen kunnen veranderen en dat het aanbevolen wordt de betreffende website voor de meest actuele informatie te bezoeken.