Voetbalster wordt mede-eigenaar van in Charleston gevestigd drankbedrijf

Voetbalster wordt mede-eigenaar van in Charleston gevestigd drankbedrijf

16 September 2023 Off By Wouter Godijn

Professioneel voetbalster Alex Morgan is nu mede-eigenaar van een in Charleston gevestigd drankbedrijf. De speler van het Amerikaanse vrouwenvoetbalteam werd op woensdag mede-eigenaar van Volley Tequila Seltzer1.

Morgan, die momenteel aanvoerder is van San Diego Wave FC in hun tweede seizoen, prees Volley Tequila Seltzer mede-oprichters Camila Soriano en Christopher Wirth4. Volley Tequila Seltzer is een 3 jaar oud bedrijf dat zich richt op het produceren van kwaliteitsdranken6.

In dit artikel zullen we de achtergrond van Alex Morgan en haar betrokkenheid bij Volley Tequila Seltzer bespreken, evenals de groei en het succes van het bedrijf.

Achtergrond van Alex Morgan

Alex Morgan is een professioneel voetbalster die momenteel de aanvoerder is van het Amerikaanse vrouwenvoetbalteam en San Diego Wave FC5. Ze heeft een indrukwekkende carrière gehad en is nu klaar om haar talenten en invloed te gebruiken om een succesvol drankbedrijf mede te leiden.

Betrokkenheid bij Volley Tequila Seltzer

Morgan werd op woensdag mede-eigenaar van Volley Tequila Seltzer, een in Charleston gevestigd drankbedrijf1. Ze zal samenwerken met mede-oprichters Camila Soriano en Christopher Wirth om het bedrijf verder uit te breiden en te laten groeien4.

Groei en succes van Volley Tequila Seltzer

Volley Tequila Seltzer is een 3 jaar oud bedrijf dat zich richt op het produceren van kwaliteitsdranken6. Met de toevoeging van Alex Morgan als mede-eigenaar, zal het bedrijf waarschijnlijk profiteren van haar invloed en ervaring in de sportwereld. Dit kan leiden tot verdere groei en succes voor het bedrijf in de toekomst.

In conclusie, Alex Morgan’s betrokkenheid bij Volley Tequila Seltzer als mede-eigenaar is een spannende ontwikkeling voor zowel de voetbalster als het drankbedrijf. Met haar indrukwekkende achtergrond en invloed in de sportwereld, zal Morgan ongetwijfeld een waardevolle bijdrage leveren aan de groei en het succes van het bedrijf.